Conditii Livrare

LIVRAREA PRODUSELOR

Pentru livrarile in tara, transportul  prin  FAN curier ( 20 lei in reteaua curierului - 24/72 ore).
Transportul GRATUIT pentru minim 499 RON - VALOAREA articole achizitionate

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 3 zile lucratoare.

Moda Ris isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

RETURNAREA PRODUSELOR
Daca, din orice motiv, dupa ce ai receptionat comanda, nu esti multumita de produsele primite, le poti returna fara probleme. Este necesar doar sa ne anunti de intentia ta pe email (office@modaris.ro)sau la telefon 0799960415.Potrivit legislatiei in vigoare, privind produsele achizitionate la distanta, ai la dispozitie 30 zile lucratoare de la primirea coletului, sa returnezi produsele.Pentru imbunatatirea produselor si serviciilor oferite clientilor nostri iti vom fi recunoscatori daca ne vei spune motivele returnarii.De asemenea, atunci cand ne vei anunta despre intentia ta de a returna produsul trebuie sa specifici modalitatea de compensare, alegand din: inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc sau  primirea banilor inapoi.Daca alegi prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:daca produsul ales de tine este mai ieftin, atunci noi iti vom returna diferenta in termen de maxim 30 de zile lucratoare, in contul tau bancar. Daca produsul ales de tine este mai scump, atunci vei plati diferenta ca orice alta comanda, la primirea coletului sau, in avans, prin tarnsfer bancar. In cazul in care alegi varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunici pe email contul tau bancar ( si anume: contul IBAN, de 24 de caractere, alaturi de titularul cardului si anume: persoana care a comandat produsul/ele)  si noi iti vom transfera, in maxim 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului, contravaloarea lui in lei. Returnarea banilor se face exlusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimis catre noi ramburs, nu se primesc.Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceeasi companie de curierat prin care ai primit coletul initial.

Conditii pentru returnarea produselor: sa ne instiintezi prin mail, in termen de 10 zile, de intentia ta de a returna unul sau mai multe produse,sa folosesti, pentru returnare, acceasi companie de curierat;produsul sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie deteriorat;produsul se returneaza intotdeauna impreuna cu ambalajul , in aceeasi stare in care a fost primit;produsul impreuna cu ambalajul nu trebuie sa prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum;in momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul trebuiesc impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat ambalajul sa nu prezinte urme de deteriorari legate de impachetare;ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

Costuri de returnare
Taxele de expeditie ale primului retur, vor fi suportate de noi.In cazul in care doresti sa mai efectuezi retururi ulterioare, din diferite motive, taxele returului vor fi suportate de tine.
Adresa pentru returnarea produselor este:
Sc Madamme Ris SRL  Sibiu  Nr Tel 0799960415
Pentru orice alte detalii sau informatii, nu ezita sa ne contactezi. Iti raspundem cu cea mai mare placere.

GARANTIA
Pentru articolul/produsul cumparat din magazinul nostru online, oferim o garantie de 30 de zile de la data cumpararii, doar in cazul respectarii tuturor recomandarilor de intretinere de mai jos.Articolul/produsul cumparat nu reprezinta un produs de folosinta indelungata si trebuie utilizat potrivit recomandarilor de intretinere de mai jos.Garantia de conformitate acordata nu afecteaza drepturile conferite prin lege consumatorului si este in concordanta cu prevederilor OG nr. 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr. 449/2003.In cazul unor reclamatii, va rugam sa va adresati echipei Madamme RIS SRL la adresa office@modaris.ro. Modalitati de asigurare a garantiei: reparare produsului,inlocuirea produsului sau reducere de pret in functie de natura deficientelor calitative.

Recomandari generale privind ingrijirea produselor comercializate de Moda Ris SRL:
Se interzice cu desavarsire spalarea produselor in masina de spalat!Moda Ris  nu raspunde pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv.Produsele umede se usuca lent, la temperatura camerei, ferite de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura. Nu lasati gentile la soare sau la lumina. Culoarea se poate modifica. Nu folositi in procesul de curatare a gentilor acetona sau alti solventi duri.Nu purtati lucruri grele intr-o geanta de piele, deoarece se va deforma. Nu pulverizati parfum pe produse. Nu folositi apa deoarece fata materialului s-ar putea pata. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind o solutie contra petelor, speciala pentru pielea de antilopa sau nabuc.In ambele situatii este contraindicata folosirea unor perii aspre, deoarece acestea pot produce deteriorari ale fetelor produsului.Articole din alte materiale si materiale textile se vor curata cu ajutorul unei carpe moi. Este interzisa folosirea detergentilor lichizi, deoarece acestia contin solventi care ataca materialul de baza al produsului in cauza.